Imeline looming

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 139:13-18

Sest sina valmistasid mu neerud ja kudusid mind mu ema ihus. Ma tänan sind, et olen nii kardetavalt imeliselt loodud. Imelised on sinu teod, seda tunneb mu hing hästi. (Psalm 139:13-14)

Otsustasin panna kirja mälestusi lapsepõlvest, muu hulgas puudutasin mulle osaks saanud koolikiusamist kogeluse tõttu.Raamatu tagakaanele pidi tulema lisaks minu lühitutvustusele ka foto. Mida enda kohta öelda? Milline foto sobiks sellise raamatu kaanele? Pidin kiiresti otsustama. Jõudsin peagi järeldusele, et pole mõtet proovida ennast paremas valguses näidata. Raamat ise pidi minust tõepärase pildi andma – minu puudused ja voorused esile tooma. Jumal näeb meid sellisena, nagu tõeliselt oleme. Meil on puudusi, aga ka andeid ja võimeid. Sellest räägib tänane kirjakoht (Ps 139:13-14). Me oleme parimal viisil loodud ja teiste arvamus siin ei loe. Ma olen imeliselt loodud Jumala kunstiteos.

Rachel E. Dancy (Michigan, USA)

PALVE:
Armas Jumal, aita meid meeles pidada, et oleme Sinu imeline looming. Andesta, kui me ei oska näe ilu endas ja kaasinimestes. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Olen väärtuslik Jumala looming.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KEL ON NEGATIIVNE MINAPILT

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.