Abikäsi

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 25:31-40

Ja kuningas vastab neile: „Tõesti, ma ütlen teile, mida te iganes olete teinud kellele tahes mu kõige pisematest vendadest, seda te olete teinud mulle.” (Matteuse 25:40)

Mõned aastad tagasi osalesin suvevaheajal misjonil Virginia osariigis asuvas Roanoke’i linnas. Meie kirikust suundus sinna grupp, mis ühines umbes 600 õpilase ja õpetajaga, et teenida kohalikku kogukonda. Meie grupi ülesandeks oli korrastada heategevusliku kliiniku keldriruume. See tähendas põrandate puhastamist, seinte värvimist ja mööbli kokkupanekut. Kuigi tööd oli palju ja õhukonditsioneer oli rikkis, tulime ülesandega edukalt toime. Olime muutnud mahajäetud keldri ravimite hoiuruumiks. Kuigi me ei puutunud otseselt haigetega kokku, olime teinud meedikute töö kergemaks ja aidanud sel viisil kogukonda paremini teenida. Selles projektis osalemine kujunes minu jaoks vaimuliku uuenemise kogemuseks. Ma mõistsin, kuidas on võimalik väga erineval viisil teenida kaasinimesi ja järgida Jeesuse õpetust, mida kirjeldab Matteuse evangeeliumi 25. peatükk.

Brendan Chase (Põhja-Carolina, USA)

PALVE:
Armas Jumal, andesta meile, kui seame oma isiklikud vajadused esiplaanile ja unustame kaasinimesed. Õpeta meid järgima paremini Sinu õpetust. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala abiga võin kellegi elu paremaks muuta.

PALVE TULIPUNKT:
TASUTA MEDITSIINIABI ANDJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.