Elu pisiasjad

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 104:10-24

Palju oled sina, Issand, mu Jumal, teinud imetegusid ja mõelnud mõtteid meie kohta; ei ole kedagi sinu sarnast. (Psalm 40:6)

Kuumal aprillikuu pärastlõunal läksin oma 5-aastast last koolist koju tooma. Meil polnud autot ja pidime jalgsi pikalt kõndima. Tundsin end halvasti, sest päev oli palav ja pani higistama. Korraga ristus meie tee ühe hanega. Mu tütar sattus vaimustusse ja küsis uudishimulikult, miks on hanel üks varvas tahapoole sirutatud. See tähelepanek ajas mind naerma ja ma selgitasin, et kõik varbad on lindudel vajalikud tasakaalu säilitamiseks. Sealjuures tundsin natuke häbi. Kui mina olin rahulolematu kliima ja elutingimuste tõttu, oskas mu tütar märgata ja rõõmu tunda Jumala imelisest loomingust. Olin tol ajal elumuredega sedavõrd hõivatud, et ei osanud enam väikesi asju tähele panna ja hinnata. Jumala täiuslikule loomingule vaadates sain aru, et Looja on huvitatud igast mu elu pisiasjast.

Catherine Kwao (Accra, Ghana)

PALVE:
Hea Jumal, tänu Sulle, et hoolid meie elu igast üksikasjast. Aita meid meeles pidada, et kõik meie elus peaks tooma au ja kiitust Sinule. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal hoolitseb kõige eest minu elus.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES VAJAVAD LIIKLUSVAHENDIT

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.