Valik

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 31:7

Jumal on küll selliseid teadmatuse aegu sallinud, kuid nüüd käsib ta kõigil inimestel kõigis paigus meelt parandada. (Apostlite teod 17:30)

Minu tee Jumala juurde ei olnud lihtne. 1978. aastal töötasin ühes Ukraina klaasitehases ja elasin ühiselamus. Ühel õhtul tulid mu tuppa miilitsatöötajad ja asusid mind üle kuulama. Selgus, et minu naaber, kõrvaltoas elav Nikolai, oli linnas lendlehti levitanud ja protestiks nõukogude võimu vastu vabasurma läinud. Olin rabatud, sest tundsin Nikolaid kui väga heasüdamlikku meest. Hakkasin pärast seda juhtumit oma elule mõtet otsima. Meie tehases oli üks usklik noormees, kes laulis vahel valjusti vaimulikke laule. Läksin koos temaga jumalateenistusele ja tegin oma otsuse Kristuse kasuks. Minu elu sai uue suuna. Jumal kinkis mulle kristlasest abikaasa ja meie lapsed käivad samuti usuteed. Vahel meenub mulle Nikolai ja mind haarab kurbus. Jumala arm oli ju temale sama lähedal, nagu minule.

Sergei Loginov (Ukraina)

PALVE:
Armas Issand, tänu Sulle, et oled meid selle maailma pimedusest päästnud ning andnud meile armastuse ja igavese elu. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal otsib kadunud hingi.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES OTSIVAD ELU MÕTET

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.