Usaldus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 29:1-11

Pange tähele taeva linde: nad ei külva ega lõika ega kogu aitadesse, ning teie taevane Isa toidab neid. Eks teie ole palju enam väärt kui nemad? (Matteuse 6:26)

Pärast peatraumat kulus mul põrutusest paranemiseks kaua aega. Ma ei suutnud siis korralikult lapse eest hoolitseda, abikaasaga suhelda, kirikus käia ega Piiblit lugeda. Isegi palvetamine oli raske. Kuigi mind ümbritsesid head ja abivalmid inimesed, tundsin end kasutuna ning elust äralõigatuna. Ühel kaunil kevadpäeval istusin meie maja taga oleval kaljurahnul. Korraga tundsin Jumala lähedust, mis jõudis minuni päikesepaiste, õrna tuulehoo ja linnulaulu kaudu. Mulle meenus tänane kirjakoht ning arvasin kuulvat Jumala häält: „Pane maha kõik hirmud, pisarad ja mured ning usalda mind!“ Möödus veel kolm kuud, kuni suutsin Pühakirja lugeda ja normaalselt vestelda. Vahel haaras mind taas masendus, kuid siis kinnitasin valjul häälel:“Jumal, ma usaldan Sind!“ Elus tuleb ette mitmesuguseid võitlusi, kuid Issand on alati meiega. Targem on usaldada oma elu tema kätesse, sest tema plaan on parim.

Ashley Swartzentruber (Ontario, Kanada)

PALVE:
Armas Jumal, andesta meile, kui unustame Sinult abi paluda. Aita meid vastu võtta Sinu juhtimist, tarkust ja jõudu. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Usaldan Jumalat igal päeval.

PALVE TULIPUNKT:
HIRMUNUD INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.