Jumala looming

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 139:1-14

Ma tänan sind, et olen nii kardetavalt imeliselt loodud. Imelised on sinu teod, seda tunneb mu hing hästi. (Psalm 139:14)

Kuna olin teistest tumedama nahavärviga poiss, pidin lapsena sageli taluma narrimist. Mind kutsuti „söepoisiks“. See pani mind tundma alaväärsena ja vahel tulin nuttes koolist koju. Ma pidasin end inetuks ja kadestasin heledama nahaga kaaslasi. Viimaks sain kurjaks ka Jumala peale. Miks ta mind selliseks lõi? Nüüd tean, et jumalanäolised on igasuguse nahavärviga inimesed, pikad ja lühikesed, naised ja mehed. Looja ise ütles, et tema kätetöö sai väga hea. Pühakiri kirjeldab tulevast Messiat: „Sest ta tõusis meie ees nagu võsuke, otsekui juur põuasest maast. Ei olnud tal kuju ega ilu, et teda vaadata, ega olnud tal välimust, et teda ihaldada.” (Js 53:2) Kui me naeruvääristame enese või teiste välimust, siis me alandame Jumala imelist loomingut. Me kõik oleme loodud Looja näo järgi ning tema silmis kaunid ja väärtuslikud. Tänu Jumalale, kes on meid kardetavalt imeliselt loonud!

Wati Longs (Nagaland, India)

PALVE:
Hea Issand, oleme tänulikud, et oled meid loonud oma näo järgi. Kui maailm püüab meid kahtlema panna, siis tuleta meile meelde, et oleme Sinu imelised lapsed. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Olen Jumala imeline looming.

PALVE TULIPUNKT:
KOOLIKIUSAMISE OHVRID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.