Kannatused

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Kohtumõistjad 6:11-20

Ja Gideon vastas temale: „Oh mu Issand! Kui Issand on meiega, mispärast on siis see kõik meid tabanud?“ (Kohtumõistjad 6:13)

Elame pandeemia tingimustes ja mu abikaasa on parasjagu raskes seisundis hooldekodus. Mind lubati teda vaatama, kuna lootust näib olevat vähe. Olukorra teeb raskemaks see, et abikaasa lahkumisel ei saa ma ilmselt kokku oma pereliikmete ja sõpradega, kes tahaksid mind toetada ja lohutada. Ma jään kahekesi Jumalaga, nagu see juhtus Gideoniga. Hiljuti lugesin seda lugu Kohtumõistjate raamatust ja see tegi mu tuju paremaks. Gideon esitab küsimuse, mis on väga tavaline raskustes inimeste puhul. Jumal ei mõistnud teda selle eest hukka, vaid hakkas tema usku üles ehitama. Gideoni auks peab ütlema, et ta usaldas viimaks Jumalat kõigi oma kahtluste kiuste. See tõi talle võidu. Kui meid haaravad kahtlused, on õige neid ausalt väljendada – Jumal mõistab meid. Kui ületame hirmu, võime julgelt usaldada Jumala juhtimist.

Sandra Still (Põhja-Carolina, USA)

PALVE:
Armas taevane Isa, kinnita meid, kui meid haaravad kahtlused ja me ei mõista toimuvat. Anna usku ja julgust Sulle järgneda. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal mõistab mu leina.

PALVE TULIPUNKT:
PERED, KES EI SAA LEINAS ÜHINEDA

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.