Järjehoidja

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. tessalooniklastele 5:16-24

Tunnistage siis üksteisele patud üles ja palvetage üksteise eest, et te saaksite terveks! Õige inimese mõjuvõimas eestpalve saadab palju korda. (Jaakobuse 5:16)

Lapsepõlves elasin oma isapoolsetest vanavanematest mitme tuhande kilomeetri kaugusel ja kohtusin nendega vaid paaril korral. Nad elasid vaeselt, kuid igal aastal saatis vanaema mulle sünnipäevaks ja jõuludeks väikese kingituse. Kord sain temalt riidest tutiga järjehoidja, millele oli tikitud Jeesuse pilt koos lillede ja kirjaga: „Olgu taeva õnnistused sinuga!“ Ma hoidsin selle alles, kuigi meie pere ei käinud kirikus. Hiljem kuulsin, et vanaema oli minu pärast iga päev palvetanud kuni elu lõpuni. See järjehoidja on mulle kalliks saanud, sest räägib usust, kannatlikkusest ja armastusest, mis sai mulle lapsena osaks vanaema poolt, keda ma vaevalt tundsin. Usun, et vanavanemate palved juhatasid mind viimaks Kristuse juurde. Kui olen vahel väsinud mõne olukorra või inimese pärast palvetamast, annab vanaema eeskuju mulle uut jõudu. Jumal kuuleb iga palvet ja vastab alati jumaliku tarkusega.

Ken Claar (Idaho, USA)

PALVE:
Hea Issand, täname Sind nende eest, kes on väsimatult palvetamas. Anna ka meile kannatlikkust palvetada kaasinimeste eest. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Iga palve saab vastuse.

PALVE TULIPUNKT:
KAUGEL ELAVAD SUGULASED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.