Valmisolek anda

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. korintlastele 9:6-15

Igaüks andku nii, nagu ta süda on lubanud, mitte nördinult või sunnitult, sest Jumal armastab rõõmsat andjat. (2. Korintlastele 9:7)

Ühel vana-aastaõhtul läksin nuttes magama, sest mulle näis, et olin eelmisel aastal teinud palju asju valesti. Palusin Jumalat, et järgmine aasta tuleks parem. Kuna olin hiljuti elukohta vahetanud, polnud ma veel sobivat kogudust veel leidnud. Vaegnägijana ei saanud ma ise autot juhtida ja sõltusin kaugemale minekul teiste abist. Otsustasin siis alustada sellest, et arvestasin oma sissetulekust kümnise ja saatsin tšeki lähimale kirikule. Kirjutasin selgitusse, et seda tuleb kasutada Jumala auks. Ma ei oodanud tagasisidet, kuid Jumala rikkalikud õnnistused andsid peagi märku, et olin õige otsuse teinud. Tõepoolest, järgmisel aastavahetusel võisin kogetud õnnistustele rõõmuga tagasi vaadata ja olin Jumalale tänulik palvekuulmiste eest.

Christine Adhikari (Georgia, USA)

PALVE:
Armuline Jumal, tänu Sulle kõigi õnnistuste eest. Aita meid väljendada oma tänulikkust sellega, mida oled meie kätte usaldanud. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Mida saan anda Jumala riigile?

PALVE TULIPUNKT:
NOORED, KES VAJAVAD KOGUDUST

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.