Andestus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Efeslastele 4:25-32

Olge üksteise vastu lahked, halastajad, andestage üksteisele, nii nagu ka Jumal on teile andestanud Kristuses. (Efeslastele 4:32)

Meie köögivalamu äravoolutoru läks umbe ning ükski keemiline puhastusvahend enam ei toiminud. Mul ei jäänud muud üle, kui torud lahti ühendada ja käsitsi ummistus likvideerida. See oli ebameeldiv töö, kuid seda suurem rõõm oli uuesti töötavast valamust. Andestus meenutab natuke seda kogemust. Meie ellu koguneb aja jooksul viha, kibedust ja pahameelt. Vahel eelistame oma probleeme maha vaikida. Mõni lihtne lahendus ehk näib töötavat, kuid hiljem avastame, et valu on jälle tagasi. Tõeline andestus nõuab pingutust, sest puhastust vajab meie süda ja seda saame teha vaid koos Jumalaga, kes on meile esimesena andestanud. See tähendab meie võlglaste võla kustutamist ja andestamist, mis avab meile tee täisväärtuslikku ellu. Andestus teeb meie elus ruumi Jumala armastusele, halastusele ja headusele, mis muudab meie maailma paremaks.

Bob Laforge (New Jersey, USA)

PALVE:
Armas Jumal, anna meile tahet ja jõudu andestada. Vabasta meid vihast ja pahameelest, et saaksime teha ruumi andestusele ja armastusele. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala arm aitab andeks anda.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES VAJAVAD ANDESTAMIST

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.