Andestus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Koloslastele 3:12-14

Tunnistage siis üksteisele patud üles ja palvetage üksteise eest, et te saaksite terveks! Õige inimese mõjuvõimas eestpalve saadab palju korda. (Jaakobuse 5:16)

Kogesin imelist kergendust, kui kuulsin sõnu: “Ma andestan sulle!” Seda ütles üks vana sõber, keda olin enam kui 50 aastat tagasi halvasti kohelnud. Olin oma viga Jumala ees tunnistanud, kuid mul polnud olnud julgust sõbra ees vabandada. Nii olin aastaid sellega viivitanud. Mu sõber oli pühendunud kristlane ja oleks mulle kohe andestanud, kui oleksin asja omal ajal ära korraldanud. Siis poleks ma pidanud kaua süütundega elama. Piibel julgustab meid üksteisele oma patte tunnistama. Lihtsam on neid tunnistada Jumalale, kes on nagunii lubanud andestada. Inimeste puhul pole see sugugi kindel, kuigi just see toob mõlemale osapoolele tervenemise. Olen tänulik nii Jumalale kui inimestele, kes on mulle mu eksimused andestanud.

Bob Alderson (Oklahoma, USA)

PALVE:
Halastaja Jumal, tänu Sulle andestuse eest, mis järgneb siirale kahetsusele. Tänu ka andestavate kaasinimeste eest. Aita meid üheskoos vaimulikult kasvada. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kas peaksin kelleltki andestust paluma?

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES ELAVAD SÜÜTUNDEGA

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.