Kristuse Ihu

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. korintlastele 12:12-20

Sest otsekui meil on ühes ihus palju liikmeid, aga kõigil liikmeil ei ole sama tegevus, nõnda oleme meie paljud üks ihu Kristuses, üksikult aga üksteise liikmed. Aga meil on meile antud armu järgi erinevaid armuande... (Roomlastele 12:4-6)

Meie kirikus toimus südantliigutav käsikellade ansambli kontsert. Kuldsed kellad, kõige väiksemast kõige suuremani, olid asetatud laudadele linikute peale. Nende taga seisid valgete kinnastega esinejad, kes jälgisid hoolega dirigenti. Iga kell helises täpselt õigel ajal, täites kiriku kauni kõlaga. Tulemuseks oli üks imelisemaid muusikaelamusi, mida olen elus kogenud. Olen kindel, et Jumal tunneb heameelt sellisest ülistusest (Psalm 98). Käsikellade ansambel meenutab Kirikut ennast. Apostel Paulus võrdleb seda Kristuse Ihuga (Ef 1:22-23), mille iga liige on ühtviisi oluline ja vajalik, et Jumalat teenida. Kui ansambel vajab dirigenti, kes juhatab muusikuid, vajame meie kirikuna Kristuse juhtimist. Meile võib mõni roll tunduda väheoluline, kuid Kristuse jaoks mitte. Kui täiendame oma panusega teiste tööd, kõlab Jumalale meelepärane ülistus.

Paula May Scott (Florida, USA)

PALVE:
Armas Issand, õnnista meie teenimistööd Sinu kuningriigis ja kinnita meid usus. Aita meid üksteist julgustada, sest kõigi panus on Sinu silmis ühtviisi oluline. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Igal inimesel on oma osa Jumala plaanis.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES VAJAVAD JULGUSTUST

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.