Jagamine

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Johannese 3:16-24

Kui nüüd kellelgi on selle maailma vara ja ta näeb oma venna olevat puuduses, ent lukustab oma südame tema eest - kuidas saab Jumala armastus jääda temasse? (1. Johannese 3:17)

Ma töötan Texase osariigi keskosas asuvas ettevõttes, mis tegeleb ehitusmaterjalide vahendamisega tootjate ja edasimüüjate vahel. See meenutab mulle igal päeval Jumala käsku armastada oma ligimesi. Jumal teab, mida me eluks vajame. Ta hoolitseb meie toidu, riietuse ja elukoha eest, nagu loeme Mt 6:31-33. Palvevastused tulevad tavaliselt inimeste kaudu – meid kõiki on kutsutud mõtlema kaasinimeste vajaduste peale (5Ms 15:11). Kui aitame teisi, rakendame oma usku ja kinnitame seda, et Jumal vastab palvetele (Jk 2:15-17). Alati, kui mul tuleb oma ettevõttes kaupu teele saata, mõtlen sellele, kuidas Jumal oma plaane ellu viib. Tema vastab palvetele selle läbi, et meie oleme valmis oma aega ja raha teiste heaks ohverdama. Selle läbi saavad ligimesed õnnistatud ja andjate endi süda muudetud. Kes annab, see ühtlasi saab. Nii teenitakse Issandat (Mt 25:40).

Michael Kimmel (Texas, USA)

PALVE:
Armas Jumal, aita meid näha vajadusi enda ümber. Aita meid olla alandlikud ja helded andjad, et kasvaksime enam Sinu sarnaseks. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal ootab, et jagaksime oma vahendeid teistega.

PALVE TULIPUNKT:
ABIORGANISATSIOONID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.