Tegus usk

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Roomlastele 12:9-13

Aga tema kostis: „Kellel on kaks särki, jagagu sellele, kellel ei ole, ning kellel on toitu, tehku niisamuti!” (Luuka 3:11)

Kooli söögivaheajal on meil kombeks sõbrannaga istuda puu alla ja süüa seda, mis kodust kaasa pandud. Kord märkasime, et teise puu all istus klassiõde, kel polnud midagi süüa. Otsustasime oma toitu temaga jagada. Järgmisel päeval kordus sama ja me saime teada, et tüdruku ema oli raskelt haige ja ei suutnud tütrele süüa teha. Sõbranna pealekäimisel jätkasime seepeale mitmel päeval oma toidu jagamist, kuni tüdruku kodune olukord muutus. See lugu meenutas mulle viie tuhande toitmist Johannese evangeeliumis. Väikesele poisile kaasa pandud lõunasöögist piisas tuhandetele. Kui Jeesus õnnistab meie väikest panust, toimuvad suured asjad. Minu sõbranna nägi vajadust ja toimis nii, nagu seda nõuab armastus ja kaastunne. Maailmas, kus isetus on harv nähtus, on kristlastel võimalus näidata, mida tähendab Jeesuse järgimine. Pangem tähele neid, kes vajavad meie abi – meie usk käib koos tegudega.

Navamani Peter (Karnataka, India)

PALVE:
Armastav Jumal, aita panna tähele neid, kes on ühiskonnas kõrvale tõrjutud. Aita neid kohelda armastusega, nagu Kristus on meid armastanud. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Usk väljendub valmisolekus aidata.

PALVE TULIPUNKT:
NÄLGIVAD LAPSED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.