Üksmeel

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. korintlastele 12:12-26

Sest nii nagu ihu on üks tervik ja sel on palju liikmeid, aga kõik selle ihu liikmed, kuigi neid on palju, on üks ihu, nõnda on ka Kristus. (1. Korintlastele 12:12)

Kord käisin koos abikaasaga ehituspoes materjale ostmas ja nägin seal palju erinevaid kaupu, mida hoonete rajamiseks kasutatakse. Sain aimu sellest, kui palju materjale ja tööriistu on vaja, et maja valmis saaks. Liiv, tsement, tellised, naelad ja värvid ei tekita iseenesest veel hoonet. Lisaks vahenditele on heaks tulemuseks vaja veel vilunud ehitajaid, kelle käte läbi maja kerkib. Samuti näib, et üksikul kristlasel on raske oma eesmärke saavutada. Kuid kui ühineme usukaaslastega, saab meie eesmärk selgemaks. Kristlased vajavad üksteist. Keegi juhatab jumalateenistust, keegi teeb muusikat, keegi jagab Jumala sõna ja nii edasi. See imeline ühtsus teeb meid tugevaks. On ilus, kui kristlased ehitavad üksteist üles ja teevad Jumalat teenides koostööd.

Ruth Sri Ningsih (Ida-Jaava, Indoneesia)

PALVE:
Hea Jumal, tänan Sind kristliku osaduse eest. Aita meil üksteist üles ehitada ja leida oma usukogukondades ühtsus. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumalat on hea teenida üksmeelses kogukonnas.

PALVE TULIPUNKT:
ÜKSMEEL MINU KOGUDUSES

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.