Teenimine

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 19:23-30

Ja igaüks, kes on jätnud maha majad või vennad või õed või isa või ema või lapsed või põllud minu nime pärast, saab nad tagasi sajakordselt ja pärib igavese elu. (Matteuse 19:29)

2011. aasta suvel sõitsin Singapuri, et oma viisat uuendada enne Põhja-India misjonipõllule naasmist. Saatsin sealt e-kirja oma sponsorkogudusele, et anda ülevaade oma esimeste kuude tööst. Paraku sain ebameeldiva teate, et nad ei saada mulle enam misjonitöö jätkamiseks vajalikke vahendeid. Jõudsin valusale järeldusele, et mu misjonäriunistused Indias ei täitu. Olin jätnud Indiasse kohvri kogu oma varaga ja asusin nüüd kerge seljakotiga teele Koreasse. Olin väga pettunud. Miks Jumal ei varustanud mind kõige vajalikuga? Tänasest kirjakohast selgub, et Jumala teenimine võib kaasa tuua mugavuse, turvalisuse ja isegi tulevikuväljavaadete kaotamise. Mida olen vastu saanud? Olen oma mitmekülgsetest kogemustest palju õppinud, olen saanud uusi sõpru ja loonud perekonna, olen elanud mitmes riigis, ilma et mul oleks olnud puudust peavarjust, toidust või Jumala rahva osadusest. Kui oleme valmis ohvreid tooma, võidame nii selles elus kui ka kindlasti tulevases elus veelgi rohkem.

Dennis Oh (Ho Chi Minh City, Vietnam)

PALVE:
Kallis Jumal, anna meile julgust riskida omaenda mugavuste kaotamisega, et saaksime juhtida teisi tundma rõõmu, mida üksnes Sina saad pakkuda. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumalat teenides olen valmis ohvriteks.

PALVE TULIPUNKT:
VÄLISMISJONÄRID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.