Ustavus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Roomlastele 16:1-15

Jah, ma palun ka sind, aus teekaaslane, võta oma hoolde need naised, kes on võidelnud evangeeliumi eest koos minu, Kleemensi ja mu teiste kaastöölistega, kelle nimed on eluraamatus. (Filiplastele 4:3)

Kas nimed Jookebed, Sifra ja Puua tulevad tuttavad ette? Need naised olid võtmeisikud Moosese sünniloos, nagu seda kirjeldab 2. Moosese raamat. Jookebed oli Moosese pärisema, Sifra ja Puua olid ämmaemandad, kes arvatavasti olid tema sünni juures. Kuigi on teada, et nad trotsisid vaarao korraldust vastsündinud poeglapsed tappa, ei ole nende julgete naiste nimed üldtuntud. Tänases kirjakohas avaldab apostel Paulus tänu koguduse ustavatele töötegijatele – naistele, kelle nimed pole teada. Täna, rahvusvahelisel naistepäeval, oleks sobiv tunnustada kõiki naisi, kellel on oluline mõju meie kogukonnale ja ühiskonnale. Kuigi me ei tea nende kõigi nimesid, võime tuua nende eest täna vaikse tänupalve.

Monica A. Andermann (New York, USA)

PALVE:
Julgustuse Jumal, tänu kõigi Sinu kaastööliste eest. Aita neid kõiki hinnata ja olla tänulik nende panuse eest, nagu seda oli Paulus. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Iga inimene on oluline Jumalale.

PALVE TULIPUNKT:
MIND MÕJUTANUD NAISED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.