Jumala aeg

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 31:14-24

Sest igal asjal on aeg ja kohus. Kuid inimesele on suureks õnnetuseks, et ta ei tea, mis tuleb, sest kes ütleb temale, missugusel viisil see tuleb? (Koguja 8:6-7)

Mulle meeldib mängida arvutimänge, mis pakuvad hasarti ja eduelamusi järgmisele tasemele jõudmisest. Edukaks mänguks on vajalik kiire reaktsioon. Hiljuti tabasin end mängides mõttelt, et meie ühiskond toimib samade reeglite järgi. Me eeldame pidevat progressi, mis nõuab saavutusi ja pingutusi kellegi poolt püstitatud eesmärkide nimel. Meile korratakse pidevat, et kui me pole piisavalt edukad, lükatakse meid teiste poolt kõrvale. Õnneks pole see kogu tõde. Jumal ei mõõda aega ja tulemusi inimeste viisil. Temas on koos nii meie minevik, olevik kui ka tulevik. Kui me jääme temasse, siis pole meie aeg raisatud ja me ei pea muretsema selle maailma hinnangute pärast. Oluline on see, et Jumala plaan meie elus täituks.

Patrick Castleberry (Mississippi, USA)

PALVE:
Armas Issand, anna meile tarkust mitte toetuda oma arusaamadele, vaid usaldada Sinu tõotusi ja nende täitumise ajastust. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal täidab tõotused.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES ON AJAPUUDUSES

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.