Kannatlikkus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 1:35-42

Ta ütles neile: „Tulge ja vaadake!” Nad tulid siis ja nägid, kus ta oli öömajal, ja jäidki sel päeval tema juurde. Oli umbes neljas tund pärast lõunat. (Johannese 1:39)

Seoses tööga pean suhtlema paljude inimestega ja see nõuab suurt kannatlikkust. Tuletan endale pidevalt meelde, et tööd tehes teenin ühtlasi Jumalat ja see paneb mulle vastutuse. Üks päev oli eriti pingeline, sest pidin lõpetama olulise projekti. Samal ajal pidin tegelema teiste inimeste küsimustega. Viimaks mu kannatus katkes ja ma läksin endast välja. Pärast lugesin Johannese evangeeliumist sellest, kuidas jüngrid tahtsid teada Jeesuse öömaja asukohta. Jeesuse vastus (Jh 1:39) pani mind mõtlema. Mida olen mina otsimas? Püha Vaim andis mulle märku veeta aega mõtiskluses ja Jumala ligiolus. See taastas mu vaimse tasakaalu ja uuendas mu usku. Suutsin jälle selgelt mõelda ja probleeme lahendada. Nüüd tean, et kui pühendan aega Jumala sõnale, suudan säilitada rahu ja tasakaalu.

Mihiri de Silva (Sri Lanka)

PALVE:
Armastav Jumal, aita meil leida keset pingelist elu selliseid hetki, mis võimaldavad kuulda Sinu häält ja kogeda rahu. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kristuse juures leian rahu ja tasakaalu.

PALVE TULIPUNKT:
ET OLEKSIME KANNATLIKUD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.