Armastusega teenimine

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 25:31-46

Sest mul oli nälg ja te andsite mulle süüa, mul oli janu ja te andsite mulle juua, ma olin kodutu ja te võtsite mu vastu. (Matteuse 25:35)

Viimasel ajal on meie kogudus valmistanud näljastele ja kodututele sooja toitu. Aga see ei ole esimene kord, kui me vaeseid teenime. Varem, kui meil ei olnud oma hoonet, kogusid noored toidukotte ja jaotasid neid laiali. Me käisime ümbruskonnas ringi ja otsisime abivajajaid. Nüüd on meil oma hoone, kuhu me saame inimesi kutsuda ning neid kuuma supi, võileibade ja teega toita. Esimesel õhtul tuli ainult üks mees.

Osa minust oli pettunud, me olime valmistanud toitu kahe-kümnele inimesele. Ent ma märkasin erinevust kiriku ja äriprojekti vahel: arvud ei ole nii tähtsad kui saavutatud tulemuse kvaliteet. Mis mõte on külaliste suurel arvul, kui ma ei teadnud isegi seda, kuidas meie ainsa külalisega rääkida või tema juuresolekul käituda?

Ma tean, et Jeesus oleks teisiti teinud. Jeesus kutsub meid toitma näljaseid ja vastu võtma võõraid nagu teda. Jeesus oleks tol õhtul leidnud õiged sõnad. Ma tean, et ka napi usu ja julgusega võime järgida Jeesuse eeskuju.

Anton Kuzmin (Venemaa, Peterburi)

PALVE:
Kallis halastuse Jumal, aita meil ilma hirmu ja kõhkluseta pakkuda oma ligimesele külalislahkust. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Teisi vastu võttes võtame me Jumala vastu.

PALVE TULIPUNKT:
Kodutud.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.