Dinosauruse luud

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Joosua 4:1-9

Siis rääkisid isekeskis need, kes kartsid Issandat; ja Issand pani tähele ning kuulis ja tema palge ees kirjutati mälestusraamat nende heaks, kes kardavad Issandat ja austavad tema nime. (Malaki 3:16)

Meie väliseeskojas seisab väike anum kividega. Need kruusa- ja killustikukamakad ei ole midagi erilist. Aga minu pojapoja kujutluses on need dinosauruse luud. Ja meie õu oli neid aardeid täis. Seepärast jätamegi need “dinosauruseluud” oma eeskotta meenutamaks meile seda väikemehe ilmekat kujutlusvõimet.

Iisraeli rahval kästi võtta Jordani keskelt kivid ja panna need jõe kaldale meenutamaks nende turvalist jõe ületamist. Nagu Iisraeli rahvas, saame meiegi leida lootust ja lohutust meenutades, et kui me sattume raskesse olukorda, jälgib Jumal meid valvsalt.

Kui ma meenutan Jumala ustavust, siis tean, et Jumal peab mind meeles ja kirjutab mu nime spetsiaalsesse mälestus-raamatusse (Malaki 3:16).

Thomas Buice (Tennessee)

PALVE:
Tänu Sulle, Issand, Sinu armastuse meenutuste eest, kui me palume: “Meie Isa, kes sa oled taevas. Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal. Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev. Ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele. Ja ära saada meid kiusatusse, vaid päästa meid ära kurjast. Sest sinu päralt on riik ja vägi ja au igavesti.” Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Täna meenutan ma Jumala halastust ja ustavust.

PALVE TULIPUNKT:
Oma tunnistust jagavad vanavanemad.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.