Ma reisin, raha pole, olen näljas

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Luuka 6:33-38

Siis vastavad õiged talle: “Issand, millal me nägime sind näljasena ja toitsime sind, või janusena ja jootsime sind?” (Matteuse 25:37)

Kui me ühel kuumal suvepäeval valgusfoori punase tule taga ootasime, nägime eespool noormeest, kes hoidis käes plakatit kirjaga “MA REISIN, RAHA POLE, OLEN NÄLJAS.” Me ei peatunud, et teda aidata. Edasi sõites vaidlesime, kas me peaksime tagasi minema või mitte. Me otsustasime talle veidi süüa ja juua osta. Ma naasin ristteele toidukoti ja mõne dollariga. Mehele lähenedes nägin ma, et tema nägu oli kaetud tätoveeringuga. Ma kujutasin ette, et see võiski olla põhjus, miks inimesed ei tahtnud teda aidata. Me olime rõõmsad, et olime peatunud, et teda aidata.

Evangeeliumides käsib Jeesus meid aidata inimesi, keda me oma igapäevaelus kohtame, oma usku tegudesse viia. Ta julgustab meid andma ja mitte ootama midagi vastutasuks, armastama oma ligimesi nagu iseennast. Kaastunde üles-näitamine vähem õnnelike vastu on üks viis, kuidas me peegeldame Jeesuse Kristuse kohalolu oma elus.

James C. Seymour (New York)

PALVE:
Isa, aita meid puudustkannatajaid abistades näidata oma tänulikkust kõige eest, mis Sa oled meile andnud. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Oma usu järgi tegutsedes ei lähe ma abivajajast mööda.

PALVE TULIPUNKT:
Reisijad.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.