Lohutav teos

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Laulud 16:5-8

Kiidetud olgu ... meie Issanda Jeesuse Kristuse Isa, halastuse Isa ja kõige julgustuse Jumal! Tema julgustab meid igas meie ahistuses, et me suudaksime julgustada neid, kes on mis tahes ahistuses, julgustusega, millega Jumal meid endid julgustab. (2. Korintose 1:3-4)

Oma elu lõpu eel läks mu vanaema hooldekodusse. Ma tahtsin tema meeleolu tõsta, otsides igal nädalal tema jaoks lohutava piiblisalmi. Ta oli hämmastav usuinimene, seepärast teadsin ma, et lugedes ta naudib neid salme. Ma olin just hakanud Piiblit lugema ja uurima. Seepärast õppisin ma palju vanaema julgustamiseks salme otsides. Palju ülendavaid salme leidsin ma Laulude raamatust (18:3, 46:2, 62:9), kuid ma otsisin ka salme, mida ta ei tarvitsenud nii hästi teada, näiteks Habakuk 3:18-19 ja Sefanja 3:17. Et ma ei saadaks kogemata üht ja sama salmi kaks korda, kirjutasin ma need salmid endale märkmikusse. Enne kui mu vanaema suri, koostasin ma 150 salmist koosneva loetelu.

Hiljem ostsin ma väikese märkmiku, kirjutasin sellesse salmid (ühe igale lehele) ja kinkisin oma emale, kes kannatab depressiooni käes. Samuti tegin ma märkmikud oma meheemale, õele ja pojapojale. Siis tegi mu õde minu jaoks ühe märkmiku, mida ma kannan oma käekotis. Iga kord, kui ma tahan uue salmi pähe õppida või vajan julgustust, võtan ma selle märkmiku välja. Nende märkmike kaudu on mu pereliikmed jaganud üksteisele Jumala lohutust.

Camille Evans (Florida)

PALVE:
Halastaja Jumal, aita meil pöörduda lohutuse ja juhtimise saamiseks Sinu Sõna poole. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Keda ma saaksin aidata oma armsat piiblisalmi jagades?

PALVE TULIPUNKT:
Hooldekodu asukad.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.