Suurepärane päev!

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Laul 34:1-12 ja Laul 34:18-21

Õiged kisendavad ja Issand kuuleb ning tõmbab nad välja kõigist nende kitsikustest. (Laul 34:18)

Boyce, minu vallaline õpetajast sõber pidi tänupüha ajal üksinda olema, sest ta pere elab 4000 kilomeetri kaugusel. Seepärast kutsusime ta pühadeks oma perele külla. Mõni minut pärast kohalejõudmist hullas ta lastega mängunurgas, nendega põrandal mürades ja lõbutsedes.

Järgmisel kevadel tekkisid Boyce’il raskused sõnade hääldamisega; ta pidi pingsalt lause lõpetamisele keskenduma. Õige pea diagnoositi tal närvi-lihashaigus ALS (Lou Gehrigi tõbi). Tema seisund halvenes kiiresti, kuid ta jätkas e-meilide kaudu suhtlemist. Ma mäletan ilmekalt, kuidas tema viimane e-meil algas: “Mul on suurepärane päev. Loodan, et ka sinul.” Ta kirjeldas oma tervislikku seisundit: ta ei saanud enam käia ega rääkida. Ta suutis vaevalt tõsta ühte sõrme, et seda e-meili aeglaselt ja piinlikult täpselt trükkida. Ent sellegipoolest oli Boyce’il suure-pärane päev.

Ma olen märganud, et Boyce ja teisedki kristlased, kes näivad pulbitsevad rõõmust ja rahulolust ning kellel on kirg elu vastu, jagavad kõik kõigutamatut usku meie Issandasse ja Päästjasse Jeesusesse Kristusesse. Rõõm, mida me otsime, on saadaval usu läbi.

Jeff Jenkins (Põhja-Carolina)

PALVE:
Kõikvõimas Jumal, aita meil mõista, et rõõm, rahulolu ja rahu on meile kättesaadavad Sinusse uskumise kaudu. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Meie rõõm on Issandas.

PALVE TULIPUNKT:
ALSi tõbe põdejad.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.