Tervendav puudutus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 9:18-26

Ole julge, sinu usk on su päästnud. (Matteuse 9:22)

Mõni aasta tagasi jäin ma haigeks ja arstid ütlesid mulle, et nad saavad mind ravida, aga mu haigusnähud ei kao ilmselt kunagi. Kui ma leevendust otsisin, muutus mu olukorraga tegelemine minu elu keskpunktiks. Lõpuks kaotasin ma julguse ja pöördusin lohutuse saamiseks Piibli poole. Ma hakkasin Piiblist haiguste ja tervenemiste lugusid otsima. Üks lugu, mida ma lugesin, oli naisest, kes uskus, et ta saab terveks, kuid ta vaid saab Jeesuse kuue palistust puudutada. Naise usk oli nii tugev, et see pani teda Jeesust jälitama, et ta saaks ainult tema rüüd puudutada. Kui ta seda tegi, ütles Jeesus, et naise usk oli ta tervendanud.

Seda Matteuse evangeeliumi lugu eeskujuna kasutades hakkasin ma oma tervenemise eest palvetama, palves Jeesust jälitades, kui ma kujutasin ette, et ma puudutan tema kuue palistust ja mu ihu tervendatakse. Ma ei saanud otsekohe terveks, kuid aja jooksul mu suhtumine oma olukorda muutus. Ma lõpetasin keskendumise iseendale ja palusin Jeesust, et ta kasutaks mind astjana tema tööks.

Lõpuks allusid mu haigusnähud pikkamööda kontrollile ja nüüd on need kadunud. Arstid ütlevad, et minu seisundiga inimene võib kogeda spontaanset tervenemist, aga mina usun alati, et mu tervenemine tuli Issandalt.

Vicki Hines (Tennessee)

PALVE:
Kallis Jumal, tänu Sulle piiblilugude eest, mis meid juhivad ja julgustavad. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Missugused piiblilood lood aitavad teid raskest ajast läbi?

PALVE TULIPUNKT:
Arstid.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.