Kuidas Jumal meid tervendab

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 6:1-5

Mina olen Issand, su ravija. (2. Moosese 15:26)

Ma jään varsti pensionile töökohalt, kus olen töötanud 43 aastat. Umbes kaks kuud tagasi tekkisid mul tervise-probleemid, mida mul kunagi varem pole olnud. Käisin meele-heitlikult arstide vahet, võtsin peaotäite kaupa vitamiine ja muid toidulisandeid lootuses, et mu tervis taastub. Kuid ükski pingutus ei aidanud mul tervist parandada.

Samal ajal, kui otsisin lahendusi oma terviseprobleemidele, hakkasin ka pühakirja uurima, vaimulikke mõtisklusi lugema ja innukalt Jumalalt tervenemist paluma. Kuid ma olen mõistnud, et Jumal ei vasta palvetele alati meie ajakava järgi. Jumal on mulle näidanud, et pean kõigepealt oma elus teatud asjad lahendama, et tervenemine võiks toimuda.

Nüüd tegelen hoolega oma minevikuprobleemide lahendamisega. Olen andestanud neile, kes on mulle haiget teinud, ja palunud andestust neilt, kellele mina olen haiget teinud. Püüan puhastada oma elu kogu prahist, mis on minu vaimulikku kasvamist paljude aastate jooksul takistanud. Sõltumata sellest, kas mu füüsiline tervis taastub või mitte, jätkan Jumala kiitmist. Isegi kui mu ihu ei saa terveks, on mu vaimulik tervis uuendatud.

Keith Williams (Alabama)

PALVE:
Kallis kaastunde Jumal, kingi meie mõtetesse ja südamesse veendumus, et isegi kui oleme valudes, oled Sa meie kõrval ja hoiad meid oma kätel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Isegi valudes võime olla Vaimuga täidetud.

PALVE TULIPUNKT:
Värsked pensionärid.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.