Võtke vastu valu

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Rooma 8:35-39

Pidage seda lausa rõõmuks, mu vennad, kui te satute mitme-sugustesse kiusatustesse, kuna te teate, et teie usu läbikatsumine teeb teid kannatlikuks. Aga kannatlikkus olgu täiuslik, et te oleksite täiuslikud ja terviklikud ega oleks teis midagi vajaka. (Jaakobuse 1:2–4)

Mu isa suri ootamatult, kui olin teismeline. Ta oli esimene mulle tõeliselt kallis inimene, kelle surm minult viis. See oli šokk ja ma olin lohutamatu. Kuid nüüd sellele sündmusele tagasi vaadates näen Issanda õnnistusi meie perekonna elus, vaatamata minu leinale ja meie kaotusele. Kuigi me kõik igatsesime teda tohutult, kasvas meie perekond tänu tema surmale palju tugevamini kokku. Me suutsime näidata oma armastust üksteise vastu üles nii, nagu me tema eluajal kunagi ei olnud suutnud. Tõde on see, et vaatamata valule muutusin ma pärast isa surma tugevamaks ja paremaks inimeseks.

Mõnikord on katsumustest läbi minnes raske näha asju õige nurga alt. Kui kogeme suurt kaotust, nagu majanduslik laostumine või kalli inimese kaotus, võib meie süda või vaim kergesti murduda. Kuid lasta meeleheitel end maha rõhuda ei ole tervislik ega arukas. Selle asemel võime meenutada sõnu tänasest kirjakohast, et Jumal töötab kitsikuste kaudu, et meid õnnistada. Iga katsumus võib tuua meid Jumalale lähemale, kui me seda lubame.

Anthony Collins (Tennessee)

PALVE:
Kallis Jeesus, aita meil vastu võtta elukatsumused ja näha Sind tegutsemas isegi meie kurvastuses. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Iga elukatsumus võib tuua meid Jumalale lähemale.

PALVE TULIPUNKT:
Isad.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.