Päeva algus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 57:1-11

Ärka üles, mu au; ärka, naabel, ärka, kannel, ma äratan üles koidu! (Psalm 57:9)

Ühes telemängus osalejatel lasti ära arvata, mida teevad inimesed uuringute kohaselt hommikul kõige esimese asjana. Selgus, et esimesel kohal oli palvetamine. Ka mina tahan alustada oma päeva palvega ja teha seda enne pesemist, hommikusöögi söömist, telerist uudiste vaatamist ja päevaplaani tegemist. Ka mina tahan kõigepealt kõnelda Issandaga. Ma tean, et Inimene ei ela üksnes leivast, vaid igast sõnast, mis lähtub Jumala suust. (Mt 4:4)

Igal hommikul ma maitsen Jumala sõna ning palvetan iseenda ja teiste eest, kelle vajadustele Püha Vaim minu tähelepanu juhib. Sageli palvetan meieisapalvet, mis meenutab mulle, et meil on taevane Isa, kes hoiab, andestab ja päästab. Ma palun, et Tema nimi saaks austatud. Sel viisil usus päeva alustades püsib Jumal minu meeles õhtuni.

Ted De Hass (Iowa)

PALVE:
Meie Isa, kes sa oled taevas! Pühitsetud olgu sinu nimi! Sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev! Ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele! Ja ära saada meid kiusatusse, vaid päästa meid ära kurjast! [Sest sinu päralt on riik ja vägi ja au igavesti. Aamen.] (Mt 6:9-13)

PÄEVA MÕTISKLUS:
Alustan tänast päeva koos Jumalaga.

PALVE TULIPUNKT:
Need, kes õpivad palvetama

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.