Lapse kombel

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Luuka 21:1-4

Ja Jeesus kutsus ühe lapse, pani nende keskele seisma ja ütles: „Tõesti, ma ütlen teile, kui te ei pöördu ega saa kui lapsed, ei pääse te taevariiki! (Matteuse 18:2-3)

Hiljuti sattusime keerulisse olukorda, kuna saime korralduse üürikorterist välja kolida. Minu poeg David tuli tõsise näoga minu juurde ja ütles: “Issi, mul on hoiupõrsas palju raha. Võta see endale ja üüri meile elamiseks uus korter!” Ma tänasin ja embasin teda, siis seletasin, et me vajame palju rohkem raha. David ei andnud alla: “Ma otsin veel raha juurde, mänguasjade vahel on veel münte. Ma annan kõik sulle.” Embasin teda liigutatult. Kui Jeesus kutsus kuulajaid olema nagu lapsed, siis pidas ta silmas just selliseid omadusi: siirast usku, valmidust ohverdada ja isetut armastust. Kui ma vahel ka pojaga riidlen, tuleb ta ikkagi mind kaisutama ning leiab andestust ja armastust. Sellisel viisil peaksime käituma Jumala lastena. Usun, et seda pidas Jeesus silmas ka loos lesknaise ohvrirahast. Sellisele ennastohverdavale andmisele on rajatud kirik ning jääb ka püsima.

Pavel Serdjukov (Moskva, Venemaa)

PALVE:
Armas Jumal, aita meil mõista, et kõik eluks vajalik tuleb Sinult. Aita meil olla ohvimeelsed toetades kirikut ja puudust kannatavaid ligimesi. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal on helde suuremeelsete vastu.

PALVE TULIPUNKT:
Üksikvanemaga pered

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.