Märguanne

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. korintlastele 2:6-16

Sest kes inimestest teab inimese mõtteid peale inimese vaimu, kes temas on? Samuti ei tea ükski Jumala mõtteid peale Jumala Vaimu. (1. korintlastele 2:11)

Hoidsin mitu nädalat oma auto tagaistmel Piiblit lootuses, et Jumal näitab mulle, kes seda vajab. Ühel hommikul tööle jõudes tajusin sisimas, et peaksin Piibli kaasa võtma. Tol hommikul oli üks mu töökaaslane väga kurb. Tema isa oli raskelt haigeks jäänud ja karta oli tõsist diagnoosi. Olin kindel, et töökaaslane vajas sellisel hetkel Jumala sõna. Kui olin talle Piibli andnud ja oma usust rääkinud, kallistas ta mind pisarsilmil. Lisasin, et olen vaid tööriist Jumala käes, kes võib aidata. Palvetasin ka kolleegi isa pärast ja õnneks ei kinnitanud terviseuuringud arstide esialgseid kahtlusi. Minu kolleeg on nüüd enesekindlam ja paneb oma lootuse Jumalale. Püüame iga päev leida töö juures vaikset hetke, et olla koos Jumalaga.

Jolanta Burzynska (Warmia-Masuria, Poola)

PALVE:
Hea Jumal, täname Sind, et kuuled palveid, avad me südamed kaasinimeste vajaduste suhtes ja juhid meid oma Vaimuga. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Panen tähele Jumala märguandeid.

PALVE TULIPUNKT:
MEIE KAASTÖÖLISED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.