Mitte kunagi üksi

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jesaja 49:14-15

Jumal ütles: “Ma ei hülga sind ega jäta sind maha!” (Heebrea 13:5)

Mul on hea sõbranna, kes annab mulle lohutavat nõu, kui seda vajan. Kuna meid lahutab aga ookean, näen teda vaid korra aastas. Ma imestan sageli, kuidas meie sõprus vaatamata ajale ja vahemaale püsib.

Kaugekõned on kallid ja seetõttu oleme leppinud kokku ühe helina koodi. Kui mu telefon heliseb vaid ühe korra, tean, et mu sõbranna mõtleb mulle. Jumal saadab mulle iga päev samasuguseid signaale. Kui mõni võõras ütleb mulle lahke sõna või olen armsa inimese embuses, tean, et Jumal on minuga samamoodi, nagu mina ja mu sõbranna oleme üksteisele mõtetes lähedal.

Jumala armastus elab igavesti mu südames. Ma ei ole Jumalat kunagi näinud, kuid ometi tean, et ta on alati minuga. Tean, et oma mõtete kaudu võin jõuda Jumalani, kes kuuleb mu palveid ja külvab mind üle armastava heldusega. Ma räägin Jumalaga nagu oma sõbraga ja ma tunnen tema ligiolu end ümbritsevas maailmas. Ma pole kunagi üksi.

Terri Meehan** (Surrey, Inglismaa)

PALVE:
Kallis Jumal, kergenda täna meie muret ja koormaid. Juhtigu Sinu armastus meid hommikust õhtuni, kui me jääme rahulikku unne, paludes: “Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!”* Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal on meiega – alati.

PALVE TULIPUNKT:
Need, kes vajavad teadmist, et Jumal on lähedal.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.