Purunenu muutub kauniks

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Efesose 4:14-16

Aga meid kõiki, kes me katmata palgega vaatleme Issanda kirkust peegeldumas, muudetakse samasuguseks kujuks kirkusest kirkusesse. Seda teeb Issand, kes on Vaim. (2. Korintose 3:18)

Ookeanid uhuvad kaldale imekauneid esemeid – rannal leidub merekarpe ja veest lihvitud klaasitükke, mida igaüks võib üles korjata. Klaasitükke on kujundanud meri. Pudel läheb katki ja killud uhutakse merre. Lained ja hoovused lihvivad teravaid klaasikilde; nende teravad ja karedad servad muutuvad siledaks. Samal ajal reageerib merevesi keemiliselt klaasiga, muutes selle pinna ebatasaseks ja hägusaks. Meri muudab purunenud, ära visatud klaasi värvilisteks kalliskivideks.

Kui vaatan mereveest uhutud puhast klaasitükki, meenub mulle Jumala võime muuta meie hinge. Kui võtame Jeesuse vastu oma Issandaks ja Päästjaks, võtab Jumal vastu meie purunenud mina ja hakkab meie juures tööd tegema. Kui otsime Jumalalt abi ja kuuletume tema sõnale, lihvitakse meie teravad servad, meie patune loomus. Muutume rohkem Jumala sarnaseks, meie hing saab puhtaks ja täiuslikuks, Jumalale meelepäraseks. Küpsemaks muutuvad kristlased peegeldavad neis tegutseva Püha Vaimu ilu.

Pamela Crowe (Delaware)

PALVE:
Kallis Issand, me tahame Sulle lähemale kasvada. Aita meil alati Su sõnale kuuletuda. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kui Jumal muudab meid küpseteks kristlasteks, muutub purunenu kauniks.

PALVE TULIPUNKT:
Okeanograafid.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.