Vana roosa tugitool

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. kiri Timoteosele 1:3-14

Paulus kirjutab: „...mäletades sinu siirast usku, mis esmalt elas sinu vanaemas Loises ja sinu emas Eunikes ja nüüd - selles olen ma veendunud - elab ka sinus.” (2. kiri Timoteosele 1:5)

Minu ema võitles kogu elu narkosõltuvusega ja mind kasvatas üles vanaema. Ta viis mind pühapäevakooli ja kirikusse ning lootis alati, et minust saab pastor. Nooruses tegin halbu valikuid, mis viisid mind kuritegevuse ja sõltuvuste teele. Igal hommikul istus vanaema oma vanas roosas tugitoolis ja luges Piiblit ning Päevasõna. Mõnikord saabusin koju alles hommikul ja nägin vanaema lugemas. Ta oli kogu öö valvanud, muretsenud ja minu pärast palvetanud. Ta ei kaotanud kunagi lootust minu suhtes. Tänu minu vanaema armastusele ja tunnistusele leidsin ma Kristuse ja minust sai pastor.

Mõned aastad tagasi otsustas minu teismeline tütar kodust põgeneda. Olin selles olukorras murest haige ja abitu. Siis avastasin, et ka minul on „roosa tugitool”. Ma istusin Piiblit ja Päevasõna lugema ning tütart koju ootama.

Ta jõudis koju ja tänaseks näib ta olevat pärinud oma vanaema usu. Ma ei unusta kunagi oma vanaema vana tugitooli ja suurt usku, mida see väljendas.

Michael A. Beck (Florida)

PALVE:
Armas Jumal, aita meil elada välja usku sellisel viisil, et meie lapsed seda märkavad ja usuvad. Täname nende tunnistuse eest, kes on käinud meie eel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas pärandame usku oma lastele?

PALVE TULIPUNKT:
Hulkuvad lapsed

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.