Olla tunnistaja

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese evangeelium 20:30-31; 21:25

Pandagu see kirja tulevase põlve rahva jaoks; siis rahvas, kes luuakse, kiidab Issandat,... (Psalm 102:19)

Päevasõna annab mulle võimaluse lugeda kõikjal maailmas elavate inimeste kohtumistest Jumalaga. Me saame nii jagada oma mõtteid, sest meid ühendab Jumala armastus ja Tema loodud maailm.

Ma kujutlen inimesi Päevasõna lugemas varahommikul pärast ärkamist või õhtul enne uinumist. Nii luuakse katkematu ülistus- ja palvekett, mis ulatub läbi maailma erinevate ajavööndite. Mõeldes sellele, et psalmisti sõnu loetakse tuhandeid aastaid pärast nende kirjapanekut ja need avaldavad ka täna suurt mõju paljudele inimestele, siis kas ka meie looming mõjutab kuidagi järgmist põlvkonda? Kõigil meil, kes me armastame Jumalat ja järgime Jeesust, on põhjust millestki kirjutada, rääkida või laulda. Meie sõnad võivad aidata teistel Jumalat armastama õppida. Me teeme seda üksnes Jumala auks ja nende nimel, kes pole veel sündinudki.

Apostel Johannes märkis, et ka kogu maailma raamatud ei suudaks kirjeldada kõike, mida Jeesus maises elus tegi. Kristus on endiselt selles maailmas töötamas. Meie laulud ja lood kuulutavad seda head sõnumit iga päev.

Pam Pointer (Wiltshire, Inglismaa)

PALVE:
Armas Jumal, me toome sulle tänu kõige eest, mida oled me eludes tegemas. Aita meil edastada Sinu headust ja armastust teistele inimestele, et nemadki võiksid Sind ülistada. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas saaksin täna oma usku jagada teistega.

PALVE TULIPUNKT:
Kristlikud kirjanikud

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.