Jumal on meie kalju

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 18:1-4 ja Psalm 18:16

Pööra oma kõrv mu poole, tõtta mind kiskuma välja hädast, ole mulle kaitsjaks kaljuks, mäelinnuse hooneks mu päästmiseks! (Psalm 31:3)

Iga nädal osalen vesivõimlemise grupis, mis on mõeldud polüskleroosi põdejatele. Seisame treeningul üheskoos vees ja hoiame basseiniservast kinni. Ühel päeval polnud basseini ääres piisavalt ruumi ning ma otsisin tuge rada märgistavatest ujukitest. Alustasin võimlemist, kuid korraga kaotasin tasakaalu ja hakkasin edasi-tagasi kõikuma, kuna puudus kindel tugi. Kui ma vee alla vajusin, hüppas treener basseini ja tõmbas mu välja. Ma andsin pärast seda juhtumit lubaduse, et edaspidi hoian üksnes basseiniservast kinni. Tookord basseinis ei jõudnud ma isegi appi hüüda, sest vajusin täiesti ootamatult vee alla. Samal viisil oleme vahel võimetud või liialt põikpäised, et abi saamiseks Jumala poole pöörduda. Ometi teab Tema meie vajadusi ning on meid palju kordi füüsiliselt, emotsionaalselt ja vaimselt üles tõstnud. Jumal on meie kalju, millele me toetume.

Sue Carloni (Wisconsin)

PALVE:
Kõigeväeline Jumal, Sina oled meie kalju ja mäelinnus. Me toome Sulle tänu, et võime raskustes Sinu päästele loota. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Võime loota Jumalale ka siis, kui lained üle pea käivad.

PALVE TULIPUNKT:
Treenerid ja nende õpilased

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.