Peatu, vaata ja kuula

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 46:1-11

Ja Issand tuli ning seisis ja hüüdis nagu eelmistel kordadel: „Saamuel! Saamuel!” Ja Saamuel vastas: „Räägi, sest su sulane kuuleb!” (1. Saamueli 3:10)

Minu elu on täis pingelist tööd, kiirustamist ja muret. Ma torman hommikul tööle, tegelen laste ja lähedastega, valmistan süüa ja lahendan ootamatuid hädaolukordi. Sageli olen õhtuks sedavõrd väsinud, et suudan hädavaevu voodisse ronida. Uue aasta alguses esitas pastor meile väljakutse: vähendage elutempot, pöörake tähelepanu Jumala asjadele, vaadake ringi ja kuulake, pühendage igal päeval viis minutit elu vaatlemisele!

Otsustasin nii toimida ja tulemus oli üllatav. Näiteks jälgisin päikeseloojangu ajal värvide muutumist taevas ja panin tähele hirve, kes meie majast möödus. Tegin ühel jahedal õhtul kaminas tule ja kuulasin selle valgel oma sõbra eluraskustest. Tema kogemused aitasid mul oma elus otsuseid teha. Tempo vähendamine on andnud mulle võimaluse mõista paremini Jumalat ja elu minu ümber. Igas päevas olen kogenud õnnistusi. Selle märkamiseks tuleb vaid aega leida.

Valerie Battle Kienzle (Missouri)

PALVE:
Armas Jumal, täname sind paljude õnnistuste eest, mida me kogeme igal päeval. Aita meil elutempot aeglustada, et neist rõõmu tunda. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Võtan aja maha ja mõtlen Jumala õnnistustele

PALVE TULIPUNKT:
Pastorid

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.