Valmis loobuma

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jesaja 46:3-10

Kuulge mind, Jaakobi sugu, ja kogu Iisraeli soo jääk, keda mul on tulnud kanda emaihust peale, sülle võtta emaüsast alates. (Jesaja 46:3)

Sel aastal lõpetab meie vanem tütar keskkooli, kuid mul on raske teda kodust välja saata. Kuigi ma kordan endale pidevalt, et see on loomulik asjade käik, on mul olnud raske oma nukrust naeratuse taha peita. Täna silmasin aknast välja vaadates meie majaesise veranda kohal tühja linnupesa. Umbes kuu aega tagasi nägin emalindu seda pesa ehitamas. Seejärel hakkas ta ustavalt mune hauduma vaatamata varakevadisele külmale tuulele ja vihmale. Veel nädal tagasi nägin emalindu oma kolme poega toitmas, kuid nüüd oli pesa tühi. Millal nad lahkusid?

Nüüd, kus meie tütar valmistub kodust lahkuma, valdavad meid samasugused tunded. Sarnaselt oma tütrele on ka minul ebakindel tunne — nagu lendaksin tiibadega, mis mind hästi ei kanna. Siiski keegi meist ei pea tundmatusele üksinda vastu minema. Jesaja tuletab meile meelde, et Jumal on meid kandnud emaihust alates ja teeb seda jätkuvalt kuni meie elu lõpuni. Sellele tõotusele toetudes olen valmis oma tütre kodust lahkumiseks.

Olive Lois Fisher (Kentucky)

PALVE:
Armas Jumal, täname Sind tõotuse eest olla alati meiega. Anna meile julgust olla vajadusel valmis oma tahtmisest loobuma. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal kannab meid igal eluhetkel.

PALVE TULIPUNKT:
Koolilõpetajad ja nende pered

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.