Teenimatu arm

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Efeslastele 2:1-10

Sest mina tunnen mõtteid, mis ma teie pärast mõlgutan, ütleb Issand: need on rahu, aga mitte õnnetuse mõtted, et anda teile tulevikku ja lootust. (Jeremija 29:11)

Kui olin kahekümnendates, siis kannatasin pikka aega toitumishäirete all. Sellest raskest haigusest on aastaid möödas, kuid ma kannatan aegajalt endiselt alaväärsustunde all. Ma olen ema, abikaasa ning töötan meditsiiniõena. Ma ohverdan oma aega ning raha heategevuseks, ma võtan igal hommikul aega hardushetkeks ja püüan olla ligimestele heaks eeskujuks. Ma kasvasin üles kristlikus perekonnas ja ma tean, et meid päästetakse usust mitte tegudest. Kuigi ma tean Jumala armu tähendust, on mul sageli sisimas tunne, et peaksin selle armu välja teenima. Kui Paulus kirjutab oma “liha sisse antud vaiast”, siis minul on selline vai teadvuses. Kakskümmend seitse aastat tagasi aitas Jumal mul leppida selle toitumishäirega ning see taastas mu normaalse suhte toiduga. Pärast seda on Jumal päevast päeva aidanud mul oma teadvuses selle probleemiga toime tulla. Jumal armastab mind sellisena, nagu ma olen.

Janice Quinn (Texas, USA)

PALVE:
Armas taevane Isa, täname Sind armastuse ja pääste eest, isegi kui meil on raske iseennast armastada. Aita meil olla Sinu armu ja halastuse tunnistajad. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala arm on kõigile tasuta.

PALVE TULIPUNKT:
Toitumishäirete all kannatajad

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.