Lootus tulevikuks

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Filiplastele 3:10-14

Vennad, ma ei arva endast, et ma selle olen kätte saanud, ühte aga ma ütlen: Ma unustan kõik, mis on taga, ja sirutun eesoleva poole, ma püüdlen sihtmärgi poole, Jumala üleva kutsumise võiduhinna poole Kristuses Jeesuses. (Filiplastele 3:13-14)

Olen üks vabatahtlikest, kes aitab vanglast vabanenutel pöörduda tagasi tavaellu. Need mehed on teinud elus vigu, rikkunud seadust ja kandnud karistust. Mõnel neist on raske selja taha jätta minevikus tehtud vead. Minu ülesanne on aidata neil mõista, et kõik inimesed on ekslikud ja enamik meist mõtleb oma mineviku vigadele kahetsuse, viha, kurbuse ja häbiga. Pühakiri räägib paljudest inimestest, kes tegid tõsiseid vigu. Mooses oli mõrvar, Taavet rikkus abielu, Peetrus salgas vahistatud Jeesuse ja Paulus kiusas taga kristlasi. Jumala armust ei jäänud keegi neist mineviku vigade kammitsasse, vaid nad läksid edasi ja tegid suuri asju Jumala riigis. Nende elu inspireerib meid tegema sama. Me võime õppida oma mineviku vigadest ning vaadata tulevikku. Kui võtame Kristuse vastu, siis võime kogeda andestust ning teenida ja ülistada Teda oma eluga.

John Bown (Minnesota, USA)

PALVE:
Armas Jumal, täname Sind, et võtad ära läbikukkumise valu ja teed meid vabaks, et Sind teenida. Jeesuse Kristuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kristus pakub igale uskujale uut algust.

PALVE TULIPUNKT:
Kinnipeetavad

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.