Armastatud laps

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Roomlastele 8:35-39

Issand ilmutas ennast mulle kaugelt: Ma olen sind armastanud igavese armastusega, seepärast jääb mu osadus sinuga. (Jeremija 31:3)

Väike Jason lamas ema soojas süles, kus ta aeg-ajalt häälitses või nuttis. Teda ümbritsesid tädid ja onud, kes ta põske paitasid või sõrmi katsusid. Sugulastele meeldis ka beebikeelt kasutada, millest nad ise aru ei saanud, beebist rääkimata. Kõik, mis lapsukese ümber toimus, viitas sellele, et teda jumaldati ja armastati. Jason polnud ise vähimatki teinud, et pälvida oma perekonna ülevoolavat armastust. Ta polnud veel koolis edukas olnud või vaeseid aidanud. See oli tingimusteta armastuse väljendus, mille nimel polnud beebil vaja midagi omalt poolt teha. Jumal armastab meid just samal viisil ja me ei saa seda mingil moel ära teenida. Jumal armastas meid juba enne aegade algust ning jätkab seda igavikus. Me ei saa Tema armastust pälvida heade tegude ja eneseohverdamisega. Me saame Jumala ande üksnes vastu võtta.

Carol Purves (Cumbria, Inglismaa)

PALVE:
Taevane Isa, täname Sind et me ei pea Sinu armastust välja teenima. Palvetame Jeesuse antud sõnadega: Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” (Lk 11:2-4)

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala armastus ületab inimliku armastuse.

PALVE TULIPUNKT:
Vastsündinute vanemad

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.