Kristuses valitud

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Efeslastele 1:3-14

…nõnda nagu tema on meid Kristuses valinud enne maailma rajamist olema pühad ja laitmatud tema palge ees armastuses… (Efeslastele 1:4)

Lapsena ei käinud ma kirikus ja meie peres ei räägitud Jumalast, kuid mu ema laulis omaette argiaskelduste juures. Näiteks armastas ta laulu Jeesus, võta mu käed! Ema laulu kuulates hakkasin sammhaaval tundma õppima taevast Isa, kes pidi mind armastama. Vanemaks saades hakkasin iga päev Jumala poole palvetama, kui vajasin abi või tundsin hirmu. Kui olin kahekümnendates, siis põlvitasin teleri ees Billy Grahami evangeelsete koosolekute ülekannet vaadates ja andsin oma elu Kristusele. Meie peres kasvas viis last, kel puudus võimalus käia pühapäevakoolis ja kuulda lähemalt Jumalast, ometi leidis taevane Isa tee meieni. Issand soovib olla meiega osaduses ja ligineb meile erineval viisil: kiriku, muusika ja isegi TV vahendusel. Ta on meiega kannatlik ja annab meile võimaluse kutsele usus vastamiseks.

Diana L. Walters (Tennessee)

PALVE:
Ustav Jumal, oleme Sulle tänulikud, et tunned meid, armastad meid ja otsid meid juba siis, kui me ise veel ei mõista selle olulisust. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala armastus jõuab meieni mitmel viisil.

PALVE TULIPUNKT:
muusikaga teenivad kristlased

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.