Rõõmus ja mures

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Apostlite teod 4: 32-35

Ja kui üks liige kannatab, siis kannatavad koos temaga kõik liikmed, ja kui ühte liiget austatakse, siis rõõmustavad sellest ühtlasi kõik liikmed. (1. korintlastele 12:26)

Kui meid tabab pea- või hambavalu, siis vaevab see kogu keha. Kui mõni meie kehaosa valutab, siis on teistel organitel seda võimatu mitte märgata. Oleme loodud selliselt, et meie ihu püüab mõne kehaosa vigastust kompenseerida teiste funktsioonide abil. Näiteks kui oleme põlve vigastanud, siis langeb suurem koormus puusale, mis annab peagi tunda. Samas peame loomulikuks, et ärkame hommikuti heas tujus ja puhanuna, kuid seda üksnes tänu sellele, et meie ihu on terve. Seda peab silmas ka Paulus, rääkides kirikust kui terviklikust ihust. Kui üks kogukonna liige kannatab, siis puudutab see ka teisi, kes püüavad aidata. Elus on ka palju ilusaid hetki ja siis on kõigil põhjust rõõmustamiseks. Kogukonna toel on kergem kannatusi taluda ja rõõm on samuti mitmekordne. Kristuse kiriku liikmena olen pühendunud teiste aitamisele, olles nende kõrval muredes ja rõõmudes, haiguses ja tervises.

Deanne Ruedemann (Texas, USA)

PALVE:
Armas Jeesus, toome Sulle tänu kiriku eest, mis toimib täiusliku organismina. Aita meil olla osavõtlikumad nii kannatajate kui rõõmustajate suhtes. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kristlaste kogukond on ühtne mures ja rõõmus.

PALVE TULIPUNKT:
keegi, kes on haige

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.