Murtud puu

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Luuka 13:6-9

Meid ahistatakse igati, kuid me ei ole kitsikuses; me oleme nõutud, kuid mitte meeleheitel; meid kiusatakse taga, kuid me pole hüljatud; meid rõhutakse maha, kuid me ei hukku. (2. korintlastele 4:8-9)

Me istutasime oma aeda papaia-puu, jälgisime selle kasvu ja ootasime aega, mil saaksime selle vilju maitsta. Ühel pärastlõunal, kui mu abikaasa oli aeda kastmas, oli ta sunnitud kastmisvoolikut järele tõmbama. Õnnetuseks takerdus see papaia taha ja murdis selle ladva maha. Puu hakkas kuivama ja meie ootused maitsvate viljade osas kippusid kaduma, kuigi jätsime papaia siiski alles lootuses, et see uue tüve kasvatab. Nagu meie puud tabas ootamatu õnnetus, võib meiegi elus juhtuda asju, mis muudavad hetkega kõik. Meie keha võivad tabada laastavad haigused, purunenud suhted löövad hingehaavu, töö- ja elukoha kaotus võib hävitada aastatepikkuse töö, alkohol ja mõnuained võivad purustada perekonnad mitmes järgnevas põlvkonnas. Jumal näeb kõike ja hoolib meie kannatustest ning purunenud eludest, Ta võib meid taas elustada.

Peter Lundell (California, USA)

PALVE:
Armas Issand, aita meil hoida oma juured sügaval Sinus, et mistahes ka ei juhtuks, peaksime vastu ja tuleksime võitjaks. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumalaga koos ületame raskused ja õnnetused.

PALVE TULIPUNKT:
aednikud

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.