Kingitus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 25:34-40

Ja kuningas vastab neile: „Tõesti, ma ütlen teile, mida te iganes olete teinud kellele tahes mu kõige pisematest vendadest, seda te olete teinud mulle.” (Matteuse 25:40)

Meie lähikonda kolisid hiljuti elama paljud hispaania keelt kõnelevad inimesed. Mulle meeldib kultuuriline ja keeleline mitmekesisus, kuid kahjuks ei oska ma veel ise hispaania keelt peale mõne fraasi. Ühel päeval, kui olin poest väljudes teel oma auto juurde, peatas mind noor naine, kes hoidis käest väikesel tüdrukul ning kandis kaenlas beebit. Ta alustas minuga vestlus, kuid ainsaks mulle arusaadavaks sõnaks oli “beebi”. Mõistsin, et tõenäoliselt küsib naine raha lapsele toidu ostmiseks. Viisin oma ostud autosse, kuid naine püsis endiselt mu kannul. Heitsin pilgu tema süles olevale beebile, keda minu nägemine võis tegelikult kohutada. Sain lapselt vastu aga sedavõrd kauni naeratuse, et mulle tundus, nagu oleksin Kristust ennast näinud. Siis meenus mulle tänane kirjakoht ning ma otsustasin toimida sellele vastavalt. Ma andsin naisele natuke raha ja laususin: Vaya con Dios! (mine koos Jumalaga!). Mul oli sealjuures tunne, et just minule oli osaks saanud kingitus.

Robert McClure Terhune (Tennessee, USA)

PALVE:
Armas Jumal, täname sind inimeste eest, kes on me ellu saadetud. Aita näha ligimesi sinu armastuse läbi kui Jumala lapsi ja meie vendi ning õdesid. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Võõrad võivad tuua me ellu õnnistuse.

PALVE TULIPUNKT:
tõlgid

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.