Uuenev élu

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. korintlastele 4:7-18

Seepärast me ei tüdi, vaid kuigi meie väline inimene kulub, uueneb seesmine inimene ometi päev-päevalt. (2. korintlastele 4:16)

Ma mäletan kaunist punaste õitega kuning-leekpuud, mis kasvas minu kodulinnas maanteesilla ääres. Puu pakkus imelist vaadet. Ühel päeval saeti puu maha, et teha ruumi sõidutee laienduse ehitusele. Kaunist puust jäi järele üksnes känd ja seda oli kurb vaadata. Ometi keeldus puu suremast. Möödunud on enam kui 40 aastat ja kännust on võrsunud uus puu, mis ei jää ilu poolest endisele alla. Selle tugevad oksad on taas mattunud kaunitesse punastesse õitesse. Meid tabavad elus katsumused ja haigused. Elukaar kulutab ja muudab me keha, kuid usu läbi Kristusesse uueneb me seesmine inimene igal päeval.

Myriam Figueroa Ramírez (Luquillo, Puerto Rico)

PALVE:
Taevane Isa, täname et oled meie saatjaks igal päeval igas olukorras. Palvetagem: Meie Isa, kes sa oled taevas! Pühitsetud olgu sinu nimi! Sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev! Ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele! Ja ära saada meid kiusatusse, vaid päästa meid ära kurjast! [Sest sinu päralt on riik ja vägi ja au igavesti. Aamen.] (Mt 6:9-13)

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal tervendab selle, mille elu on maha raiunud.

PALVE TULIPUNKT:
tänu Jumala loomingu eest

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.