Jumala juhtimisel

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 139:5-18

Tagant ja eest sa ümbritsed mind ja paned oma pihu mu peale. See tundmine on minule imeline, see on liiga kõrge, et saaksin sellest jagu. (Psalm 139:5-6)

Ühel päeval lugesin Päevasõnast loo naisest, kes sarnaselt minule armastas maakaarte. Mul on seinal maailmakaart, riiulis atlas ja teedekaart. Kuigi ma ise palju ei reisi, meeldib mulle järele vaadata, kus keegi käib või elab. Kaardid aitavad mul olla kursis sõprade reisimisega, kuid Jumal ei vaja meie tundmiseks abivahendeid. Psalm 139 julgustab meid: Sõna ei ole veel mu keelel, kui ennäe - sina, Issand, tead selle kõik ära. (Ps 139:4) Salm 12 lohutab meid raskel ajal: …siis pimedus ei oleks pime sinu ees, vaid öö oleks nagu päev, pimedus oleks otsekui valgus. Meie lapselaps läheb peagi reisile teise maailma otsa. Kuigi ma muretsen tema turvalisuse pärast, olen veendunud, et Jumal on kõikjal temaga. Seda kinnitavad salmid 9-10: Kui ma võtaksin koidutiivad ja asuksin elama viimse mere äärde, siis sealgi su käsi juhataks mind ja su parem käsi haaraks minust kinni.

Beverly Dykes (New South Wales, Austraalia)

PALVE:
Armas Jumal, kui oleme segaduses, siis tuleta meile meelde, et Sinu juhtimisel jõuame alati pärale, sest Sina tunned meid. Me täname Sind muutumatu armastuse eest. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala jaoks on pimedus otsekui päevavalgus.

PALVE TULIPUNKT:
reisivad noored

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.