Tülid

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Efeslastele 4:29-5:2

Siis ütles Peetrus tema juurde astudes: „Issand, kui mitu korda minu vend võib minu vastu patustada ja mul tuleb talle andeks anda? Kas aitab seitsmest korrast?” Jeesus ütles talle: „Ma ei ütle sulle seitse korda, vaid kas või seitsekümmend seitse korda. (Matteuse 18:21-22)

Eelmisel kuul abistasin oma vanaema, kes õpetas suvelaagris. Ühel päeval toimus seal vaidlus kolme noore laagrielaniku vahel. Üks tüdruk oli solvanud kahte kaaslast ja tüli paisus suuremaks. Mõni aeg hiljem tunnistas solvaja end süüdi ja vabandas teiste ees. Seejärel lepiti ära ning tüli unustati. See vahejuhtum aitas mul näha andestust uuest vaatenurgast. Vahel saame vihaseks oma ligimeste peale ja emotsioonid tõusevad taevani. Kuid alati on mõistlik oma uhkus viimaks ületada ning vabandada. Jumal andestab meile ju iga päev, miks ei peaks me inimestena sedasama vastastikku tegema?

Nicole González Rodriguez (Puerto Rico)

PALVE:
Igavene Isa, me toome tänu Sinu halastuse eest. Aita meil olla armulised oma ligimeste suhtes. Me palvetame: Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
kellele peaksin täna andeks andma?

PALVE TULIPUNKT:
keegi, kellele me pole andestanud

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.