Advendiaja neljas põhapäev

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Moosese raamat 45:4-15

Kui nüüd kellelgi on selle maailma vara ja ta näeb oma venna olevat puuduses, ent lukustab oma südame tema eest - kuidas saab Jumala armastus jääda temasse? (1. Johannese 3:17)

Mõni aasta tagasi tabas meie perekonda raske aeg. Meie ainus auto hävis avariis, minu abikaasa vajas operatsiooni ja mina olin just töötuks jäänud. Jõulud olid ukse ees ja ehtimata jõulupuu tuletas meelde meie keerulist olukorda. Ühel külmal detsembrikuu pärastlõunal astus meilt läbi üks naine meie kogudusest. Ta andis teada, et keegi tema töökaaslastest tahaks meie peret aidata. Ma olin sõnatu, kuid naine soovitas mul jaatavalt vastata. Pärast pühapäevast piiblitundi sõidutas ta meid koju ja laadis seal pakiruumist maha mitu kotti kingitustega. Hiljem tõi ta veel meile vajalikke asju ning ümbriku rahasummaga, mida hädasti vajasime. Selline ligimesearmastus toob mulle veel tänagi pisarad silma. Meie tundmatu heategija näitas meile tõelise armastuse olemust, mis annab midagi vastu ootamata. Selline on Jumala armastus meie kõigi vastu.

Stephen Smith (Texas, USA)

PALVE:
Helde Jumal, me tahame Sind tingimusteta armastada, nagu Sina oled meid armastanud. Usume, et kõik meie vajadused saavad täidetud Sinus. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
austan Jumalat oma tegudega

PALVE TULIPUNKT:
keegi, keda saaksime aidata

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.