Jumala perekond

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 3:1-17

Sest nõnda on Jumal maailma armastanud, et ta oma ainusündinud Poja on andnud, et ükski, kes temasse usub, ei hukkuks, vaid et tal oleks igavene elu. (Johannese 3:16)

Lapsest peale pole ma kunagi kogenud oma perekonnas tõelist armastust. Minu vanemad ei saanud omavahel läbi, sama käis mu ema ja vanaema kohta. Koos oma kaksikõega püüdsime oma perele mitte koormaks olla, kuna meile näis, et vanemad soovisid võimalikult ruttu meid kodust välja saata. Sel ajal ei suutnud ma uskuda, et kusagil on keegi, kes minust hoolib. Oma 33. eluaastal õppisin ma tundma Jeesust tänu ühele Korea sõbrale. Järgmisel aastal ühinesin ma kirikuga, kus leidsin eest armastava perekonna, mida olin alati vajanud. Seal kuulsin sõnu “Ma armastan sind!” nii inglise kui Korea keeles. Keegi polnud varem mulle midagi sellist öelnud. Mu südamesse tuli rõõm. Veelgi enam hämmastab mind Jumala armastus, mis saab meile osaks iga päev ja iga hetk. Koos oma õdede ja vendadega olen leidnud selle, mida olin vajanud. Koos nendega ma palvetan, et suudaksime jagada Jumala armastust nendega, kes seda veel ei tunne.

Misako Hatano (Nagasaki, Jaapan)

PALVE:
Taevane Isa, me täname, et oled meid vastu võtnud oma perekonda Jeesuses ilmunud armu läbi. Aita meid enam Sind armastada, nagu me armastame ka oma ligimesi. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal armastab meid igal hetkel

PALVE TULIPUNKT:
vanemate armastuseta lapsed

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.