Oma isa poeg

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 14:1-14

Jeesus ütles talle: „Nii kaua aega olen ma teie juures, ja sa ei ole mind veel ära tundnud, Filippus? Kes on näinud mind, see on näinud Isa. Kuidas sa siis ütled: Näita meile Isa!? (Johannese 14:9)

Ühel päeval viibisin koos abikaasaga kohalikus restoranis ja märkasin seal noormeest, kes tundus meile väga tuttav. Tema maneeride põhjal otsustasime, et tegemist on ühe meie tuttava pojaga. Kuigi me polnud noormeest aastaid näinud, suutsime ta otsekohe ära tunda, kuna kõik tema käitumises viitas isale. Mõeldes nende kahe mehe sarnasusele läksid mu mõtted ühele teisele isa-poja suhtele. Kui me mõtleme Jeesusele ja tema suhtumisele inimestesse, siis saame palju teada Jumal Isa kohta. Jeesus õpetas meile armastust, mis oli andestav ja parandav. Ta oli leebe ja kaastundlik ning sisendas inimestesse julgust. Kuna tegemist oli Jumala Pojaga, siis võime olla kindlad, et Jumal on just selline: armastav, andestav, õrn ja kaastundlik. Me võime tunda Jumalat, sest me tunneme Jeesust.

Janet Holloway-Bergman (Missouri, USA)

PALVE:
Looja Jumal, aita meid meelest pidada, kes me oleme, ning suhtuda teistesse armastusega, et muutuksime enam Kristuse sarnaseks. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Minu sõnad ja teod peegeldavad taevase Isa armastust

PALVE TULIPUNKT:
isad ja pojad

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.